Menu

Sæson Menu uge 40,41, 42, 43

7 Snacks: 

Krustade - græskar - røget vildsvin - syltet squash

Sesamflager - shasimi af torsk - ærtecreme - grilledebønner

Kræmmerhus - gammelknas - serranoskinke - syltet lilla kartoffel

Shiso blad - røget hummer - kimchi - fermenteret hvidløgs creme

Grillede kammusling - purløgscreme - syltet tomat - marineret urter

Sødkartoffel - Karl Johan creme - bresaola - grillet majs

Krondild Bullion - bacon - agurk - basilikums olie

Forret: 

Grillet helleflynder - Karamelliseret græskar - lilla kartoffel - vesterhavs sauce- græskarpure - jordskokkechips

Mellemret: Havet 

Grillet torsks souffle - gulerødder - røget gulerodsskum - yuzu - soya gele

Mellemret: Sæsonen tilsat kød. 

Oksefilet - bær BBQ - sennepsmarineret kål - wasabi sauce - marinerede bønner- syltet bolsje beder

Hovedret: 

Øl braiseret gris i varme efterårs klæder - grillet tomat - ratatouille af squash - karameliserede peberfrugt sauce med rosmarin -

Dessert: 

Brownie creme - Oreo crumble - sorbet is med efterårsbær - kærnemælk med vanilje

Lille Sæson 3 serveringer: 

Snacks-Forret-Hovedret. 395,- Pr. Person.

Mellem Sæson 4 serveringer: 

Snacks-Forret-Hovedret-Dessert. 475,- Pr. Person.

Store Sæson 5 serveringer: 

Snacks, Forret, Mellemret havet, Mellemret sæsonen, Hovedret. 575,- Pr. Person.

Sæsonens fulde udtræk. 

Alle 6 serveringer, hertil 6 glas afstemt vinemenu plus kaffe. 1195,- Pr. Person.

Menuen kan ændre sig i forhold til sæson og humør. 

Samme menu skal vælges af hele bordet, det er ikke muligt at ændre i menuen. 

Ved allergener bedes dette fortælles til tjeneren. 

Á la carte kort på Sæson: 

Vi har prøvet noget nyt og sammensat et á la carte kort med favoritterne igennem tiden.

Vi gør opmærksom på at der kan være udsolgt på dagen, da vi går ind for bæredygtighed og velfærd, for at minimere madspild. Så husk at forudbestil senest dagen før, for at være sikker. 

For at forudbestille kan vi kontaktes på mail eller telefon.

Forretter: 

Snacks/Hapsere

7 forskellige hapsere i variation på fisk, kød og grønt. 175,-

Sæsonmenuens forret 165,-

Hovedretter: 

Bøffen

Årstidens grønt, pommes frites, trøffelglace. 325,-

Steges medium hvis andet ikke siges til tjeneren.

(Steges rare-medium-gennemstegt)


Fisken

Frisk fisk fra Strandby med sæsonmenuens grøntsager og sauce. 265,-

Sæsonmenuens hovedret 265,-

Desserter:
Sæsonmenuens dessert 110,-

Børnemenu: 

Kyllinge nuggets - pommes - ketchup eller remoulade. 125,- 

Panko paneret fisk - pommes - ketchup eller remoulade. 125,-

Pommes med ketchup og remoulade. 75,-


Tirsdag, onsdag & torsdag

HVERDAGSGOURMET

3 SERVERINGER

Vores hverdagsgourmet er et fast koncept i hverdagene, her er menuen 3 retter til 299,- pr. person, menuen kan variere i forhold til vores sæsonmenu.
(tidligere kendt som hverdagsgourmet)

Menuen består altid af
Forret
Hovedret
Dessert

Menuen er ikke beskrevet da den skifter i forhold til sæsonen.
Pris pr person 299,-

Menuen skal forudbestilles