
Menu
Sæson menu
Uge 28,29,30.
Snacks:
Krustade - Purløg - Bacon
Sprød peberfrugt - Karl johan - Torsk
Glaskål - Krabbe - Rygeost
Tomat på de bedste måder - Basilikum - Vesterhavsost
Blomkål - Kimchi - Serrano i hyldblomst
Sesamflage - Røgetrejer - Tomatrelish
Sprødt shisoblad - Karsecreme - Tun fra Snille i Strandby
Forret:
Cremet blomkål - Grillet fisk i hyldblomst - Blomkål i farver med ærter i purløg
Mellemret: Havet
Stegt fisk- Glaserede gulerod - muslingefumet- Sylig tomat
Mellemret: Sæsonen tilsat kød.
Røget vildsvin - Sauteret sommergrønt i soya gele - Aromatisk soya gele
Hovedret:
Gulerod i hyldblomst - Glaskål i urter med syltesager-
Grillet blomkål med i variation - Ærteskum på ristet kyllingeskind
Mulighed for fisk eller kød til hovedret.
Fisk: Sprød urte farseret rødspætte.
Kød: Ølbraiserede svinekæber i morkel fars med puffet kartoffel.
OBS
Ved 5 eller 6 serveringersmenu er det kun muligt med kød til hovedret.
Dessert:
Lokale jordbær - Hyldeblomst sorbet - Sprød kammerjunke - Koldskål hjemme fra kokkens mor.
Kommende menu for uge 31,32,33
Snacks:
Krustade-røget torsk-kantarel
Tangtærte-grillet tomat-myntemarineret majs
Sommergulerod-blomkål i farver med hvid soya-chorizo
Sprød kartoffel-oksetatar-trøffel-havgus
Grillspyd med mør gris-jordbær BBQ-squash
Squashrulle-blæksprutter i citron timian-grillede bønner
Tomatconsomme med hyldeblomst-kammusling-tomat-syrlig peberfrugt
Forret:
Sommer på en sin bedste vis
Tomatcarpaccio-basilikum-mynte sauteret majs og ærter-lyssej-syrlige grønne tomater
Mellemret: Havet
Grillet hvilling-wasabi blanquette-farseret squash blomst-jensen kartofler-syrlig rabarber
Mellemret: Sæsonen tilsat kød.
Sprød vildt krokette-confiteret karl johan-lilla blomkål-estragon emulision
Hovedret:
Grillet oksefilet med trøffel-squash med kantareller-vores bud på den bedste tomat-aromatisk kyllingesky med alt kærlighed fra sommeren.
Dessert:
Danske blåbær-basilikum is-vaniljecreme med malt-tørret mælk-pistacie
Lille Sæson 3 serveringer:
Snacks-Forret-Hovedret. 395,- Pr. Person.
Mellem Sæson 4 serveringer:
Snacks-Forret-Hovedret-Dessert. 475,- Pr. Person.
Store Sæson 5 serveringer:
Snacks, Forret, Mellemret havet, Mellemret sæsonen, Hovedret. 575,- Pr. Person.
Sæsonens fulde udtræk.
Alle 6 serveringer, hertil 6 glas afstemt vinemenu plus kaffe. 1195,- Pr. Person.
Menuen kan ændre sig i forhold til sæson og humør.
Samme menu skal vælges af hele bordet, det er ikke muligt at ændre i menuen.
Allergener skal oplyses ved booking.
Á la carte kort på Sæson:
Vi har prøvet noget nyt og sammensat et á la carte kort med favoritterne igennem tiden.
Vi gør opmærksom på at der kan være udsolgt på dagen, da vi går ind for bæredygtighed og velfærd, for at minimere madspild. Så husk at forudbestil senest dagen før, for at være sikker.
For at forudbestille kan vi kontaktes på mail eller telefon.
Forretter:
Snacks/Hapsere
7 forskellige hapsere i variation på fisk, kød og grønt. 175,-
Jomfruhummersouffle-asparges salsa-ærter. 165,-
Hovedretter:
Bøffen
Årstidens grønt, pommes frites, trøffelglace 325,-
Fisken
Sprød farseret rødspætte, tyttebær, grønt, nyfortolket persille sauce 265,-
Sæsonmenuens hovedret 275,-
Desserter:
Osteret
Variation på på gammel knas. hybenkompot med hindbær og malt. 145,-
Sæsonmenuens dessert 110,-
Børnemenu:
Kyllinge nuggets-pommes-ketchup eller remoulade. 125,-
Panko paneret fisk-pommes-ketchup eller remoulade. 125,-
Pommes med ketchup og remoulade. 75,-
Tirsdag, onsdag & torsdag
HVERDAGS GOURMET 3 SERVERINGER
Vi har lavet et nyt koncept til hverdagene tirsdag, onsdag og torsdag, hvor man kan komme ned og få Hverdags Gourmet bestående af 3 serveringer.
Menuen består altid af: forret, hovedret og en dessert.
Menuen er ikke beskrevet, da den skifter i forhold til sæsonen.
Pris pr. person 299 kr.
*Skal bestilles på forhånd og skal vælges af hele bordet