Menu

Sæson menu

Uge 28,29,30. 

Snacks: 

Krustade - Purløg - Bacon

Sprød peberfrugt - Karl johan - Torsk

Glaskål - Krabbe - Rygeost

Tomat på de bedste måder - Basilikum - Vesterhavsost

Blomkål - Kimchi - Serrano i hyldblomst

Sesamflage - Røgetrejer - Tomatrelish

Sprødt shisoblad - Karsecreme - Tun fra Snille i Strandby

Forret: 

Cremet blomkål - Grillet fisk i hyldblomst - Blomkål i farver med ærter i purløg

Mellemret: Havet 

Stegt fisk- Glaserede gulerod - muslingefumet- Sylig tomat

Mellemret: Sæsonen tilsat kød. 

Røget vildsvin - Sauteret sommergrønt i soya gele - Aromatisk soya gele

Hovedret: 

Gulerod i hyldblomst - Glaskål i urter med syltesager-

Grillet blomkål med i variation - Ærteskum på ristet kyllingeskind

Mulighed for fisk eller kød til hovedret. 

Fisk: Sprød urte farseret rødspætte.

Kød: Ølbraiserede svinekæber i morkel fars med puffet kartoffel. 

OBS

Ved 5 eller 6 serveringersmenu er det kun muligt med kød til hovedret. 

Dessert: 

Lokale jordbær - Hyldeblomst sorbet - Sprød kammerjunke - Koldskål hjemme fra kokkens mor. 

Kommende menu for uge 31,32,33

Snacks: 

Krustade-røget torsk-kantarel

Tangtærte-grillet tomat-myntemarineret majs

Sommergulerod-blomkål i farver med hvid soya-chorizo

Sprød kartoffel-oksetatar-trøffel-havgus

Grillspyd med mør gris-jordbær BBQ-squash

Squashrulle-blæksprutter i citron timian-grillede bønner

Tomatconsomme med hyldeblomst-kammusling-tomat-syrlig peberfrugt

Forret: 

Sommer på en sin bedste vis

Tomatcarpaccio-basilikum-mynte sauteret majs og ærter-lyssej-syrlige grønne tomater

Mellemret: Havet 

Grillet hvilling-wasabi blanquette-farseret squash blomst-jensen kartofler-syrlig rabarber 

Mellemret: Sæsonen tilsat kød. 

Sprød vildt krokette-confiteret karl johan-lilla blomkål-estragon emulision

Hovedret: 

Grillet oksefilet med trøffel-squash med kantareller-vores bud på den bedste tomat-aromatisk kyllingesky med alt kærlighed fra sommeren.

Dessert: 

Danske blåbær-basilikum is-vaniljecreme med malt-tørret mælk-pistacie


Lille Sæson 3 serveringer: 

Snacks-Forret-Hovedret. 395,- Pr. Person.

Mellem Sæson 4 serveringer: 

Snacks-Forret-Hovedret-Dessert. 475,- Pr. Person.

Store Sæson 5 serveringer: 

Snacks, Forret, Mellemret havet, Mellemret sæsonen, Hovedret. 575,- Pr. Person.

Sæsonens fulde udtræk. 

Alle 6 serveringer, hertil 6 glas afstemt vinemenu plus kaffe. 1195,- Pr. Person.

Menuen kan ændre sig i forhold til sæson og humør. 

Samme menu skal vælges af hele bordet, det er ikke muligt at ændre i menuen. 

Allergener skal oplyses ved booking.

Á la carte kort på Sæson: 

Vi har prøvet noget nyt og sammensat et á la carte kort med favoritterne igennem tiden.

Vi gør opmærksom på at der kan være udsolgt på dagen, da vi går ind for bæredygtighed og velfærd, for at minimere madspild. Så husk at forudbestil senest dagen før, for at være sikker. 

For at forudbestille kan vi kontaktes på mail eller telefon.

Forretter: 

Snacks/Hapsere

7 forskellige hapsere i variation på fisk, kød og grønt. 175,-

Jomfruhummersouffle-asparges salsa-ærter. 165,-

Hovedretter: 

Bøffen

Årstidens grønt, pommes frites, trøffelglace 325,-


Fisken

Sprød farseret rødspætte, tyttebær, grønt, nyfortolket persille sauce 265,-

Sæsonmenuens hovedret 275,-

Desserter:

Osteret

Variation på på gammel knas. hybenkompot med hindbær og malt. 145,-


Sæsonmenuens dessert 110,-

Børnemenu: 

Kyllinge nuggets-pommes-ketchup eller remoulade. 125,- 

Panko paneret fisk-pommes-ketchup eller remoulade. 125,-

Pommes med ketchup og remoulade. 75,-


Tirsdag, onsdag & torsdag

HVERDAGS GOURMET 3 SERVERINGER

Vi har lavet et nyt koncept til hverdagene tirsdag, onsdag og torsdag, hvor man kan komme ned og få Hverdags Gourmet bestående af 3 serveringer.

Menuen består altid af: forret, hovedret og en dessert.

Menuen er ikke beskrevet, da den skifter i forhold til sæsonen.

Pris pr. person 299 kr.

*Skal bestilles på forhånd og skal vælges af hele bordet