Nytårsmenu 2025

Nytårsmenu 2025 - Restaurant Sæson

Vi er utrolig stolte af vores endelige resultat og kan nu offentliggøre en lækker 5-retters nytårsmenu, der sikrer jer en festlig og uforglemmelig aften! 💫 Alt det tunge køkkenarbejde er gjort – du skal blot varme og anrette, så kan du bruge tid på at fejre årets sidste dag med fantastiske smagsoplevelser og godt selskab! 🥂 Bestil gerne i god tid

Nytårsmenu 2025: 

🎆 Nytårsmenu 2025 – En smagseksplosion i 5 serveringer (5 retter)🎆
Sæt prikken over i’et på årets sidste dag med en uforglemmelig nytårsmenu, hvor hver eneste servering er skabt med kærlighed til håndværket og fokus på smag, balance og elegance.

🥂 1. servering snacks/hapsere – Sprøde bidder & delikate smage

Surdejs-krustade fyldt med grillede grøntsager i cremet trøffel creme

Sprød tærte med krydret chorizo i pebercreme og syltet squash
Gulerods Tapioka med krabbesalat i basilikumcreme og syltet gulerod

🍵 Lille suppeanretning – Cremet og varmende
Fløjlsblød blomkålssuppe lavet på hvidløgsristede svampe og rigeligt smør. Serveres med hjemmebagt surdejsbrød. En varm og velsmagende start på middagen.

2. servering 

🍽 Forret – Let, grøn, orange og fyldt med finesse
Skærising med purløgssmør, råsyltet gulerodsjulienne i hyldeblomst og marineret blomkål. Serveres med en elegant gulerods-beurre blanc med noter af hyld.

3. servering 

🌿 Mellemret – Farverig og fyldt med varme smage
Mørt fjerkræ med urtecrumble, karamelliseret ratatouille i peberfrugtsauce med citrus og basilikum. Hertil sauterede peberfrugter, squash og aubergine samt syltet sød kartoffel. En livlig og balanceret servering.

4, servering

🥩 Hovedret – Eksklusiv og fyldig
Grillet oksemørbrad med grillet selleri og cremet jordskokkepuré med brunet smør. Hertil Rodfrugtchips, Krydret græskar i balsamico gastrik med let syrlig græskar
Ovnristet jordskok i solbær, Sauteret vinterkål med røget hvidløg

Ved siden af: 

Cremet kartoffel rulle med fløde, urtesalat og rodfrugtschips. 

Vores bud på den bedste sauce på årets sidste dag lavet med kærlighed: Kyllinge glace med, morkel, perleløg og kantareller og bacon,

5. servering. 

Dessert – Sød afslutning med sprøde nuancer
Saltkaramelmousse med hvid chokolade og nødder, sukker-syltet fersken og parfumeret sukker med citrus og verbena. Hertil yuzu marinerede urter og en silkeblød karamelcreme med vanilje.

Pris pr. person: 425,- (Min. 1 personer til lige så mange i vil)

Kan allerede bestilles nu:

Sådan bestiller du:

Kan bestilles online via link. 

Send din bestilling til restaurantsaeson2023@gmail.com med oplysninger om antal kuverter, navn, telefonnummer og afhentnings by. Alternativt kan du sende en sms til 25379900 med samme oplysninger.


Bestil senest den 27. december kl. 10 – bemærk, at bestillinger ikke kan ændres efter denne dato.

Hverken med afbestilling, justering i antal eller opdeling af menuerne. 

Afhentningssteder og tider:

  • Frederikshavn: Restaurant Sæson, Danmarksgade 69E (baggården) fra kl. 11-14

  • Sæby: Restaurant Sæson pop up, Vestergade 51 (i baggården, ved købmandsgården) fra kl. 11-13

  • Hjørring: HDC-Storkøkken, Egholmvej 20 fra kl. 11-13

  • Nørresundby: Harald nyborg, Luftbrovej 23  (på parkeringspladsen) fra kl. 11-13

Tjekliste og betaling:

En tjekliste med vejledning medfølger ved afhentning.
Betaling:

  • Frederikshavn: Kontant, MobilePay eller kort

  • Sæby: Kontant, MobilePay eller kort

  • Hjørring og Nørresundby: Kontant eller MobilePay

  • Vi kan desværre ikke tage imod gavekort af nogen slags denne dag som betalingsmåde. 

  • Pynte urter medfølger ikke. 

Vi ser frem til at forkæle jer på årets sidste dag med en festlig og gastronomisk oplevelse!


Book Nytårs Menu