
Nytårsmenu 2025
Nytårsmenu 2025 - Restaurant Sæson
Vi er utrolig stolte af vores endelige resultat og kan nu offentliggøre en lækker 5-retters nytårsmenu, der sikrer jer en festlig og uforglemmelig aften! 💫 Alt det tunge køkkenarbejde er gjort – du skal blot varme og anrette, så kan du bruge tid på at fejre årets sidste dag med fantastiske smagsoplevelser og godt selskab! 🥂 Bestil gerne i god tid
Nytårsmenu 2025:
🎆 Nytårsmenu 2025 – En smagseksplosion i 5 serveringer (5 retter)🎆
Sæt prikken over i’et på årets sidste dag med en uforglemmelig nytårsmenu, hvor hver eneste servering er skabt med kærlighed til håndværket og fokus på smag, balance og elegance.
🥂 1. servering snacks/hapsere – Sprøde bidder & delikate smage
Surdejs-krustade fyldt med grillede grøntsager i cremet trøffel creme
Sprød tærte med krydret chorizo i pebercreme og syltet squash
Gulerods Tapioka med krabbesalat i basilikumcreme og syltet gulerod
🍵 Lille suppeanretning – Cremet og varmende
Fløjlsblød blomkålssuppe lavet på hvidløgsristede svampe og rigeligt smør. Serveres med hjemmebagt surdejsbrød. En varm og velsmagende start på middagen.
2. servering
🍽 Forret – Let, grøn, orange og fyldt med finesse
Skærising med purløgssmør, råsyltet gulerodsjulienne i hyldeblomst og marineret blomkål. Serveres med en elegant gulerods-beurre blanc med noter af hyld.
3. servering
🌿 Mellemret – Farverig og fyldt med varme smage
Mørt fjerkræ med urtecrumble, karamelliseret ratatouille i peberfrugtsauce med citrus og basilikum. Hertil sauterede peberfrugter, squash og aubergine samt syltet sød kartoffel. En livlig og balanceret servering.
4, servering
🥩 Hovedret – Eksklusiv og fyldig
Grillet oksemørbrad med grillet selleri og cremet jordskokkepuré med brunet smør. Hertil Rodfrugtchips, Krydret græskar i balsamico gastrik med let syrlig græskar
Ovnristet jordskok i solbær, Sauteret vinterkål med røget hvidløg
Ved siden af:
Cremet kartoffel rulle med fløde, urtesalat og rodfrugtschips.
Vores bud på den bedste sauce på årets sidste dag lavet med kærlighed: Kyllinge glace med, morkel, perleløg og kantareller og bacon,
5. servering.
Dessert – Sød afslutning med sprøde nuancer
Saltkaramelmousse med hvid chokolade og nødder, sukker-syltet fersken og parfumeret sukker med citrus og verbena. Hertil yuzu marinerede urter og en silkeblød karamelcreme med vanilje.
Pris pr. person: 425,- (Min. 1 personer til lige så mange i vil)
Kan allerede bestilles nu:
Sådan bestiller du:
Kan bestilles online via link.
Send din bestilling til restaurantsaeson2023@gmail.com med oplysninger om antal kuverter, navn, telefonnummer og afhentnings by. Alternativt kan du sende en sms til 25379900 med samme oplysninger.
Bestil senest den 27. december kl. 10 – bemærk, at bestillinger ikke kan ændres efter denne dato.
Hverken med afbestilling, justering i antal eller opdeling af menuerne.
Afhentningssteder og tider:
Frederikshavn: Restaurant Sæson, Danmarksgade 69E (baggården) fra kl. 11-14
Sæby: Restaurant Sæson pop up, Vestergade 51 (i baggården, ved købmandsgården) fra kl. 11-13
Hjørring: HDC-Storkøkken, Egholmvej 20 fra kl. 11-13
Nørresundby: Harald nyborg, Luftbrovej 23 (på parkeringspladsen) fra kl. 11-13
Tjekliste og betaling:
En tjekliste med vejledning medfølger ved afhentning.
Betaling:
Frederikshavn: Kontant, MobilePay eller kort
Sæby: Kontant, MobilePay eller kort
Hjørring og Nørresundby: Kontant eller MobilePay
Vi kan desværre ikke tage imod gavekort af nogen slags denne dag som betalingsmåde.
Pynte urter medfølger ikke.
Vi ser frem til at forkæle jer på årets sidste dag med en festlig og gastronomisk oplevelse!